Tevreden klanten

Hieronder vind je alvast een overzicht wat onze klanten over ons vertellen. Natuurlijk zijn dit niet allemaal onze tevreden reacties van klanten.  Wil je meer ervaringen van klanten lezen en kijken hoe onze pupjes het stellen, neem dan een kijkje op onze Chihuahua Kennel Facebookpagina voor alle reacties van onze klanten.

Ben je zelf een tevreden klant van Happy Doggy in Boechout? Aarzel dan niet om via de onderstaande knop jouw verhaal te plaatsen op onze website.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hondenkennel Happy Doggy
Average rating:  
 110 reviews
by Tessa on Hondenkennel Happy Doggy
Golden retriever

Hallo,

Wij hebben in juni bij jullie de laatste Golden retriever gekocht en
wouden even laten weten dat Max het heel goed doet, flink speelt met de
kindjes en goed luisterd. Max is een lieve puppy die graag knuffelt!
Bedankt voor onze mooie vriend.

by Sïĺvia Vromans on Hondenkennel Happy Doggy
Hondjes

Dag,
Ik heb hier pas 2 hondjes gekocht en zijn 2 schatten van honden.
Ik vond ze heel vriendelijk en behulpzaam.
Ik raad het zeker aan om je hond daar te kopen.
Geven je heel veel informatie en hulp om de juiste hond voor de juiste persoon te vinden.
Zeker de moeite waard!

by Britt on Hondenkennel Happy Doggy

Heb een paar jaar geleden hier al 2 chihuahua gekocht hier en ben super blij met ze. Zijn in al die tijd dat we ze hebben ook nog geen ene keer ziek geweest en ze zijn ook heel gezond. Ben hier heel dankbaar voor!

by Jolien on Hondenkennel Happy Doggy
Cavalier king charles spaniel

Ongeveer een jaar geleden (op 3/08/2018) hebben zijn mijn man en ik in deze zaak langs geweest om eens te kijken naar de pups. We waren meteen verliefd op onze 2 cavaliers, we hadden onszelf voorgenomen nog niet meteen eentje mee te nemen, maar gingen er toch met 2 naar huis. De uitbater van de winkel was ook zeer vriendelijk en gaf ons ook nog een lift naar huis met de pups en de benodigdheden.

Het was in het begin wat moeilijk voor de pups om zich aan te passen aan hun nieuw plekje bij ons, maar uiteindelijk lukte het wel. De eerste maand hadden we echter wel opgemerkt dat er wat medisch problemen met de pups waren. Wanneer we de uitbater hierover hadden opgebeld verwijsde hij ons door naar een dierarts op zijn kosten. Dit is zeer goed verlopen en de pups zijn nu helemaal ok. Het zijn 2 gezonde schatten van beestjes.

by Verachten ingrid on Hondenkennel Happy Doggy
Shih chu

Hallo,
We hebben dinsdag ons bobke komen kopen,het is echt een schatje,hij loopt al mee aan de lijband maar is nog niet proper maar dat komt nog wel,hij is in prima conditie,dank u wel

by Jens on Hondenkennel Happy Doggy
Zeer tevreden

We hebben onze Cavalier nu ongeveer 3 maanden en we zijn zeer tevreden over hem. Hij is super rustig, leert snel en hij stelt het goed. Wat GAIA ook zegt, wij zijn zeer tevreden met onze Cavalier.

Veel groetjes en een poot van Flup

by Erwin Berkmans on Hondenkennel Happy Doggy
Maxke chihuahua

Hallo wij zijn tevreden met onze aankoop bij jullie van een chihuahua reutje.Bij de dierenarts geweest en hij blijkt gezond en wel.Bedankt voor de goede tips en uitleg.🌞

by Dominique C. on Hondenkennel Happy Doggy
Teddy de pomeriaan

Vriendelijke niet opdringere mensen. Mooie winkel en vooral diervriendelijk en zeer propere verblijven voor het toch uitgebreide aanbod aan puppy’s. Maar vooral zijn we zeer tevreden met ons mini pomeriaantje Teddy. Bedankt Happy Doggy, we zijn zeer gelukkige mensen. We overwegen binnen enkele maanden een vriendje voor Teddy te zorgen en we komen zeker terug naar jullie!

by Sonja Corten on Hondenkennel Happy Doggy
Hondje Maltezer pupje.

Heb gisteren een malthezertje gekocht,heb hem Wietske genoemd och het zo een schatje ik en mijn ander hondje Bobby zijn zo content .bedankt voor alles ,echt waar!

by Patrick Goyvaerts on Hondenkennel Happy Doggy
Aankoop puppies German Spitz

Donderdag zijn we naar de kennel komen kijken voor puppies.
We kregen een rondleiding door heel de kennel en uitgebreide uitleg over de aanwezige puppies en de kenmerken van de verschillende rassen. Heel de tijd dat we er waren is de verkoopsyer bij ons gebleven. We hebben dan samen buiten overlegd en gekozen voor 2 German Spitz puppies.
De nodige formulieren werden opgemaakt en nu is het enkel wachten op de registratie van de chips op onze naam.
Zaterdag zijn we naar onze dierenarts geweest om ze in ons dossier bij te schrijven.
Ze heeft ze van voor tot achter gekeurd en gezond bevonden.
We zijn dus tot hiertoe tevreden over de ontvangst in de kennel en over de aangekochte puppies die tussen haakjes proper zaten.
Patrick Goyvaerts

by minneke on Hondenkennel Happy Doggy
Torr en Teddy

hondjes ok goed gekeurd door eigen dierenarts ,blaken van gezondheid

by Yvonne Vertonghen on Hondenkennel Happy Doggy
Happy dog

Mijn tante, Yvonne Vertonghen heeft 4 jaar geleden een chihuahua bij jullie gekocht Oeshi. Kerngezond en een lieverd eerste klas. Regelmatig komt zij nog bij jullie om haar nageltjes te laten knippen. Dat gebeurt door meneer altijd met veel liefde en geduld en is een service want er wordt nooit iets voor gevraagd. Oeshi vertrouwd hem ook volledig want ze legt tijdens het knippen haar kopje tegen zijn borst terwijl ze voor vreemden soms schuw is. Wij zijn heel tevreden van jullie en dat mag gerust gezegd worden
Sonja Breens (nichtje Yvonne)

by Van der haegen on Hondenkennel Happy Doggy
Engelse bulldog Duvel

Bedankt! Onze Duvel is al doekzindelijk, rustige slaper snachts en wat een lieverd!
Ook toen ik de pup ging halen was alles proper en verzorgd.
Zeer tevreden!

by Sabrina on Hondenkennel Happy Doggy
Zeer Blij!

Geachte
Wij zijn zeer blij met onze chihuahua pup die we vorige zaterdag bij jullie gekocht hebben. Zeer intelligent beestje dat nu al zindelijk is en sinds vandaag mee buiten gaat aan de leiband. Volgens onze dierenarts verkeert ze in topgezondheid. Wij willen jullie hierbij dan ook met deze info op de hoogte brengen ze een goede thuis heeft. Met dank!!

by wuytack diana on Hondenkennel Happy Doggy
engelse cocker bruin

Ik heb een bruin engels cockertje dat ik rakker heb genoemd.
we zijn er heel blij mee , heeft ons leven verrijkd met zijn vrolijk en liefdevol karaktertje.de verkopers zijn heel zorgzaam met hun puppy's.ze hebben ons rakkertje goed opgevolgd.

by Joanna Promny on Hondenkennel Happy Doggy
Rico

Beste,

Op 05.12.2018 heb ik Cavalier King Charles Spaniel gekocht. Vanaf dit dag onze leven was echt verandeerde. Wij zijn gelukkig... Gelukkig Meer-wij zijn in zevende hemel!!! Rico is echt schattig hondje. Onze liefde 🙂 Dank u wel!!!!! Gelukkig Nieuw Jaar! MVG Joanna

by Miranda on Hondenkennel Happy Doggy
Super content

Vandaag een puppy Malteser gekocht, heb hem Witse genoemd!
Zeer vriendelijk onthaald, zeer goede uitleg en hulp gekregen, zowel bij het kiezen van een pup als voor de verzorging, eten, speeltjes, leibandje, ....
zeer mooie, verzorgde kennel!
Thanks

by Besseleers - Mandos on Hondenkennel Happy Doggy
Divo zijn verhaal ( Azrha)

Exact 2 weken geleden kwamen wij bij u langs met veel hoop om een schatje uit te zoeken. En bingo!!!! Daar zat onze lieve Divo, we waren meteen verliefd op het kleine hummeltje. We zijn inmiddels een paar dagen naar zee geweest en hij heeft er net zoals wij van genoten. Hier thuis doet hij het ook geweldig! Is al redelijk zindelijk, eet goed en laat zich goed verzorgen en knuffelen. Het is dan ook echt een schatje van iedereen. Zeer lief en aanhankelijk met mens en dier.
We willen jullie bij deze ook proficiat wensen en bedanken. Zelden zo een goed georganiseerde zaak gezien! Proper netjes en zeer ruime accommodatie voor de dieren! Super veel uitleg van Mv gekregen. Alles wat we nodig hadden was in jullie zaak aanwezig, zodat we meteen een goede start konden maken. Divo is een echte Happy Doggy en wij zijn gelukkig dat we hem bij ons hebben.

by chris on Hondenkennel Happy Doggy
vriendelijke mensen

vriendelijke mensen 🙂

by rudi on Hondenkennel Happy Doggy

bedankt voor de goede zorgen en dat je ons goed heb geholpen met ons hondje , jullie zijn zeer lief mensen , nu heeft ze goed gegeten , voor de rest weet je alles he we zijn dankbaar voor de goede zorgen dat we vandaag hebben gekregen dat is niet overal de fotoke kom nog mvg rudi en margriet onze mini boomertje en ik raad iedereen geloof niet wat ze allemaal schrijven het is een goede verzorgde kennel en ze staan te hulp , puppy house is een goede kennel en z ekrijgen 5sterren

by rudi on Hondenkennel Happy Doggy

beste mensen ik raad puppyhouse aan als je een puppie wil hebben zijn zeer vriendelijk vrienden en een proper kennel ,niet geloven wat sommige mensen schrijven , heb je een probleem die mensen helpen u altijd een goede service ben zeer tevreden heb over 3 dagen een mini boomertje gekocht een speeltje en zindelijk , daarna zal ik foto's opsturen , grtjs van rudi en margriet en ons hondje heet ladytje

by Annick on Hondenkennel Happy Doggy
Goofy

3/2/18 Kwam ik Goofy (mini yorkje) tegen op de foto. Ik reed onverwachts naar Boechout. En was binnen de 10sec betoverd. Goofy is super gezond, aanhankelijk. Maar ik wil vooral mijn complimenten geven over de super propere kennel die jullie hebben. Dat zag ik nog nooit. Alle hondjes supernetjes en alle benches ruim en schoon. Zelfs geen geur. Ik was verkocht. Kreeg eerlijke info en ook de na service is helemaal top. Sommige mensen misschien niet akkoord. Maar wou mijn positieve ervaring toch delen.

by Saskia on Hondenkennel Happy Doggy
de mooiste momenten van mijn leven

Beste, Twaalf jaar geleden kwam mijn chihuahua Gust in mijn leven...
Dankzij jullie. Helaas is de tijd van afscheid bijna aangebroken. Hij hft
me de mooiste momenten van mijn leven gegeven. En tot de laatste dag zal ik
voor hem zorgen. Mvg Saskia

by Kurt on Hondenkennel Happy Doggy

Beste ; Het voor te melde dat alles goed gaat met Mabel -Chihuahua gekocht
op 18 DEC . We danken jullie voor de goede ontvangt , ( verlies van onze
Speedy-Chihuahua 8 jaar oud gekocht in de tijd bij ne Kweker ) Mabel is het
4de hondje dat bij ons is en wij hebben nog nooit zo goede uitleg
gekregen voor de zorgen en andere (zelf mevrouw had pijn in de Voet-teen
tijdens de uitleg) Hoogachtend

by Jana on Hondenkennel Happy Doggy

my thank you belongs to puppy house for our honey pomeranian Carl. Nice puppies, clean accomodation

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»
 

Word fan op Facebook