Tevreden klanten

Hieronder vind je alvast een overzicht wat onze klanten over ons vertellen. Natuurlijk zijn dit niet allemaal onze tevreden reacties van klanten.  Wil je meer ervaringen van klanten lezen en kijken hoe onze pupjes het stellen, neem dan een kijkje op onze Chihuahua Kennel Facebookpagina voor alle reacties van onze klanten.

Ben je zelf een tevreden klant van Happy Doggy in Boechout? Aarzel dan niet om via de onderstaande knop jouw verhaal te plaatsen op onze website.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Hondenkennel Happy Doggy
Average rating:  
 128 reviews
 by Vincent
Mopshond Marcel

4 jaar geleden heb ik een mopshond van jullie gekocht, gedoopt Marcel. Iedereen complimenteert mij over wat een prachtige Mops het is. Hij is ondertussen met mij in heel Europa geweest, inclusief lange bergwandelingen in de Alpen.
Best decision of my life!

 by Bart Luyten
Bobby

Wij hebben onze Bobby (pomeriaan) hier aangekocht in Augustus 2018. Wij hebben toen een zeer professionele informatie gekregen van zowel meneer als de mevrouw bij Happy Doggy. Wij hebben de aankoop nog geen seconde beklaagd. Bobby is onze kerngezonde vriend nu die we geen seconde kunnen missen.

 by Wuytack diana
Rakker

Ons Engels Cockertje is nu 1jaar en half en is uit gegroeid tot een prachtige lieve en slimme hond. Met dank aan deze prachtige mensen van Happy Doggy xx

 by Verstrael marcel
Castar Franse buldog

We hebben enkele maanden geleden Castar een Franse Buldog pup bij jullie aangekocht, Castar is een zeer sociale pup is speels kan goed met onze snauwzer Boris spelen alsook met de kleinkinderen. Castar leert ook heel vlug, gaat aan de deur zitten als hij zen behoefte wilt doen, houd 's nachts zen bench ook al droog! Bedankt Happy Doggy voor de goede zorgen die jullie verleende, en zekers een aanrader om een pup aan te kopen, het zijn daar ook mensen van hun woord!!

 by David
Engelse bulldog

Hallo,
Eventjes laten weten dat Mila het enorm naar haar zin heeft bij ons, we zouden haar niet meer kunnen missen. Ze is nu 4 maand bij ons. Nogmaals een dikke proficiat voor de goede zorgen die ze bij jullie al had gekregen

 by Virginie kasier
Yorkshire

Beste, ik heb vorige week een Yorkshire gekocht bij jullie en was onmiddellijk verkocht . De hond stelt het hier heel goed niks op aan te merken... wou jullie toch enorm feliciteren voor de properheid bij jullie heb ik nog niet gezien.??zelf geen geur van de gewoonlijke kennels dat we al gaan bezoeken waren. Enige minpunt voor ons was mss het bijna verplichten van het kopen van de brokjes... dus voor de rest heel tevreden van de aankoop. En nog eens dikke bravo ? voor de properheid.

 by Lena Eijskoot
Prachtige chihuahua

Op 11 november 2019 een chihuahua puppy bij u gekocht wij zijn er erg blij mee, willen even laten weten dat het goed gaat, we noemen haar Pip

 by Stark gaby
Shi-zu

Wij hebben in maart 2016 Shi zu bij jullie gekocht. Hij kreeg de naam diesel. We zijn nu vier jaar verder en hij doet het nog steeds goed. Hij is heel aanhankelijk slimme en speelse hond. Hij is ook een kleine deugeniet. En een snoepertje.

 by Fischer
Shiba inu

Een lief en vrolijk teefje die veel leven in huis gaat brengen.

 by Giel Domen

8 jaar geleden kochten wij hier onze mooie hondjes Minnie en Lola waar we nooit problemen mee gehad hebben.
Vandaag mochten wij ons gezin uitbreiden met 2 prachtige hondjes die we tevens hier vonden. Goeie informatie gekregen en heel behulpzaam. Ik raad het zeker aan eens te gaan kijken als je een op zoek bent naar een hondje.

 by De gucht annick
Beste

Beste,ik ben heel tevreden.met onze max.hij doet het echt goed.met de andere honden.
echt een schatje.

 by Mertens
Bruce

Geachte
We hebben 9 maanden geleden Bruce bij u gekocht en we zijn zeer tevreden. Hij is super gezond en een plezier in huis . Mvg Foets Mertens

 by Ilse
Franse bulldog

Wij hebben onze Franse bulldog in augustus 2018 gekocht, en ondanks alle slechte verhalen over deze pups hebben wij echt een schat van een hond bij jullie gekocht. Hij is ontzettend braaf, gezond en een echte clown. Nog bedankt voor de goede zorgen!

 by d joos viviane
mini pomeriaan

dank u wel happy doggy team want we hebben bij jullie een geweldig lieve actief en zindelijk puppy in huis gekregen hij eet goed is heel braaf kan al flink meewandelen echt het is precies of deze pup is al een tijd bij ons aanwezig maar hij is nog maar een goede week bij ons dus nogmaals merci happy doggy teamm

 by Tessa
Golden retriever

Hallo,

Wij hebben in juni bij jullie de laatste Golden retriever gekocht en
wouden even laten weten dat Max het heel goed doet, flink speelt met de
kindjes en goed luisterd. Max is een lieve puppy die graag knuffelt!
Bedankt voor onze mooie vriend.

 by Sïĺvia Vromans
Hondjes

Dag,
Ik heb hier pas 2 hondjes gekocht en zijn 2 schatten van honden.
Ik vond ze heel vriendelijk en behulpzaam.
Ik raad het zeker aan om je hond daar te kopen.
Geven je heel veel informatie en hulp om de juiste hond voor de juiste persoon te vinden.
Zeker de moeite waard!

 by Britt

Heb een paar jaar geleden hier al 2 chihuahua gekocht hier en ben super blij met ze. Zijn in al die tijd dat we ze hebben ook nog geen ene keer ziek geweest en ze zijn ook heel gezond. Ben hier heel dankbaar voor!

 by Jolien
Cavalier king charles spaniel

Ongeveer een jaar geleden (op 3/08/2018) hebben zijn mijn man en ik in deze zaak langs geweest om eens te kijken naar de pups. We waren meteen verliefd op onze 2 cavaliers, we hadden onszelf voorgenomen nog niet meteen eentje mee te nemen, maar gingen er toch met 2 naar huis. De uitbater van de winkel was ook zeer vriendelijk en gaf ons ook nog een lift naar huis met de pups en de benodigdheden.

Het was in het begin wat moeilijk voor de pups om zich aan te passen aan hun nieuw plekje bij ons, maar uiteindelijk lukte het wel. De eerste maand hadden we echter wel opgemerkt dat er wat medisch problemen met de pups waren. Wanneer we de uitbater hierover hadden opgebeld verwijsde hij ons door naar een dierarts op zijn kosten. Dit is zeer goed verlopen en de pups zijn nu helemaal ok. Het zijn 2 gezonde schatten van beestjes.

 by Verachten ingrid
Shih chu

Hallo,
We hebben dinsdag ons bobke komen kopen,het is echt een schatje,hij loopt al mee aan de lijband maar is nog niet proper maar dat komt nog wel,hij is in prima conditie,dank u wel

 by Jens
Zeer tevreden

We hebben onze Cavalier nu ongeveer 3 maanden en we zijn zeer tevreden over hem. Hij is super rustig, leert snel en hij stelt het goed. Wat GAIA ook zegt, wij zijn zeer tevreden met onze Cavalier.

Veel groetjes en een poot van Flup

 by Erwin Berkmans
Maxke chihuahua

Hallo wij zijn tevreden met onze aankoop bij jullie van een chihuahua reutje.Bij de dierenarts geweest en hij blijkt gezond en wel.Bedankt voor de goede tips en uitleg.?

 by Dominique C.
Teddy the pomeriaan

Vriendelijk onthaal. Zeer nette winkel en verblijven voor de hondjes. Maar vooral zijn wij supergelukkig met ons pomeriaantje die wij bij jullie gekocht hebben. Jammer dat we hier geen foto kunnen achterlaten want hij is echt supermooie en zeer intelligent. Bedankt lieve mensen!

 by Dominique C.
Teddy de pomeriaan

Vriendelijke niet opdringere mensen. Mooie winkel en vooral diervriendelijk en zeer propere verblijven voor het toch uitgebreide aanbod aan puppy’s. Maar vooral zijn we zeer tevreden met ons mini pomeriaantje Teddy. Bedankt Happy Doggy, we zijn zeer gelukkige mensen. We overwegen binnen enkele maanden een vriendje voor Teddy te zorgen en we komen zeker terug naar jullie!

 by Corten Sonja
Onze malthezer pup witske

heb bij jullie op 19maart 2019 een malthezer pupje gekocht en op 21maart had ik hem in huis och hij is zo schattig heb hem Witske genoemd.bedankt hoor hij is echt ongelooflijk lief en mijn ander hondje onze Bobby is precies een beschermengeltje nogmaals bedankt!

 by Goyvaerts Patrick
Aankoop German Spitz puppies op 7 maart 2019

Op 7 maart hebben we 2 pups bij u gekocht. Omdat we eerst niet zeker waren welk ras we gingen kopen hebben we van uw medewerkers een toer gekregen door de hele kennel en alle pups gezien. Het was er proper en de pups zagen er gezond uit. Goede uitleg en raad gekregen. Uiteindelijk hebben we 2 German Spitz pups gekocht. We zijn dan op zaterdag naar onze dierenarts geweest en ze zijn gezond bevonden. Ze spelen met onze andere 2 honden samen en groeien al een beetje.

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Word fan op Facebook