Tevreden klanten

Hieronder vind je alvast een overzicht wat onze klanten over ons vertellen. Natuurlijk zijn dit niet allemaal onze tevreden reacties van klanten.  Wil je meer ervaringen van klanten lezen en kijken hoe onze pupjes het stellen, neem dan een kijkje op onze Chihuahua Kennel Facebookpagina voor alle reacties van onze klanten.

Ben je zelf een tevreden klant van Happy Doggy in Boechout? Aarzel dan niet om via de onderstaande knop jouw verhaal te plaatsen op onze website.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hondenkennel Happy Doggy
Average rating:  
 97 reviews
by Sabrina on Hondenkennel Happy Doggy
Zeer Blij!

Geachte
Wij zijn zeer blij met onze chihuahua pup die we vorige zaterdag bij jullie gekocht hebben. Zeer intelligent beestje dat nu al zindelijk is en sinds vandaag mee buiten gaat aan de leiband. Volgens onze dierenarts verkeert ze in topgezondheid. Wij willen jullie hierbij dan ook met deze info op de hoogte brengen ze een goede thuis heeft. Met dank!!

by wuytack diana on Hondenkennel Happy Doggy
engelse cocker bruin

Ik heb een bruin engels cockertje dat ik rakker heb genoemd.
we zijn er heel blij mee , heeft ons leven verrijkd met zijn vrolijk en liefdevol karaktertje.de verkopers zijn heel zorgzaam met hun puppy's.ze hebben ons rakkertje goed opgevolgd.

by Joanna Promny on Hondenkennel Happy Doggy
Rico

Beste,

Op 05.12.2018 heb ik Cavalier King Charles Spaniel gekocht. Vanaf dit dag onze leven was echt verandeerde. Wij zijn gelukkig... Gelukkig Meer-wij zijn in zevende hemel!!! Rico is echt schattig hondje. Onze liefde 🙂 Dank u wel!!!!! Gelukkig Nieuw Jaar! MVG Joanna

by Miranda on Hondenkennel Happy Doggy
Super content

Vandaag een puppy Malteser gekocht, heb hem Witse genoemd!
Zeer vriendelijk onthaald, zeer goede uitleg en hulp gekregen, zowel bij het kiezen van een pup als voor de verzorging, eten, speeltjes, leibandje, ....
zeer mooie, verzorgde kennel!
Thanks

by Besseleers - Mandos on Hondenkennel Happy Doggy
Divo zijn verhaal ( Azrha)

Exact 2 weken geleden kwamen wij bij u langs met veel hoop om een schatje uit te zoeken. En bingo!!!! Daar zat onze lieve Divo, we waren meteen verliefd op het kleine hummeltje. We zijn inmiddels een paar dagen naar zee geweest en hij heeft er net zoals wij van genoten. Hier thuis doet hij het ook geweldig! Is al redelijk zindelijk, eet goed en laat zich goed verzorgen en knuffelen. Het is dan ook echt een schatje van iedereen. Zeer lief en aanhankelijk met mens en dier.
We willen jullie bij deze ook proficiat wensen en bedanken. Zelden zo een goed georganiseerde zaak gezien! Proper netjes en zeer ruime accommodatie voor de dieren! Super veel uitleg van Mv gekregen. Alles wat we nodig hadden was in jullie zaak aanwezig, zodat we meteen een goede start konden maken. Divo is een echte Happy Doggy en wij zijn gelukkig dat we hem bij ons hebben.

by chris on Hondenkennel Happy Doggy
vriendelijke mensen

vriendelijke mensen 🙂

by rudi on Hondenkennel Happy Doggy

bedankt voor de goede zorgen en dat je ons goed heb geholpen met ons hondje , jullie zijn zeer lief mensen , nu heeft ze goed gegeten , voor de rest weet je alles he we zijn dankbaar voor de goede zorgen dat we vandaag hebben gekregen dat is niet overal de fotoke kom nog mvg rudi en margriet onze mini boomertje en ik raad iedereen geloof niet wat ze allemaal schrijven het is een goede verzorgde kennel en ze staan te hulp , puppy house is een goede kennel en z ekrijgen 5sterren

by rudi on Hondenkennel Happy Doggy

beste mensen ik raad puppyhouse aan als je een puppie wil hebben zijn zeer vriendelijk vrienden en een proper kennel ,niet geloven wat sommige mensen schrijven , heb je een probleem die mensen helpen u altijd een goede service ben zeer tevreden heb over 3 dagen een mini boomertje gekocht een speeltje en zindelijk , daarna zal ik foto's opsturen , grtjs van rudi en margriet en ons hondje heet ladytje

by Annick on Hondenkennel Happy Doggy
Goofy

3/2/18 Kwam ik Goofy (mini yorkje) tegen op de foto. Ik reed onverwachts naar Boechout. En was binnen de 10sec betoverd. Goofy is super gezond, aanhankelijk. Maar ik wil vooral mijn complimenten geven over de super propere kennel die jullie hebben. Dat zag ik nog nooit. Alle hondjes supernetjes en alle benches ruim en schoon. Zelfs geen geur. Ik was verkocht. Kreeg eerlijke info en ook de na service is helemaal top. Sommige mensen misschien niet akkoord. Maar wou mijn positieve ervaring toch delen.

by Saskia on Hondenkennel Happy Doggy
de mooiste momenten van mijn leven

Beste, Twaalf jaar geleden kwam mijn chihuahua Gust in mijn leven...
Dankzij jullie. Helaas is de tijd van afscheid bijna aangebroken. Hij hft
me de mooiste momenten van mijn leven gegeven. En tot de laatste dag zal ik
voor hem zorgen. Mvg Saskia

by Kurt on Hondenkennel Happy Doggy

Beste ; Het voor te melde dat alles goed gaat met Mabel -Chihuahua gekocht
op 18 DEC . We danken jullie voor de goede ontvangt , ( verlies van onze
Speedy-Chihuahua 8 jaar oud gekocht in de tijd bij ne Kweker ) Mabel is het
4de hondje dat bij ons is en wij hebben nog nooit zo goede uitleg
gekregen voor de zorgen en andere (zelf mevrouw had pijn in de Voet-teen
tijdens de uitleg) Hoogachtend

by Jana on Hondenkennel Happy Doggy

my thank you belongs to puppy house for our honey pomeranian Carl. Nice puppies, clean accomodation

by Nauwelaers Eddy on Hondenkennel Happy Doggy

Zo'n 6 weken geleden onze Franse bulldog Lola gekocht in Boechout.
Supercontent.Vriendelijke bediening, alle kraaknet, na controle veearts na aankoop leek onze puppie perfect in orde.Onze kleine meid is een schattie, Ondanks alle soms negatieve publiciteit , kan ik alleen maar het tegendeel bevestigen.Een aanrader !

by Kim on Hondenkennel Happy Doggy
jullie hebben me een tophond verkocht!!

Een jaar geleden kwam onze jackie (wiebe voor jullie), de franse bulldog in
ons gezin terecht. Alles gaat top met haar
ze is een flinke, gezonde meid en goede hulp in huis....ik krijg nu 2 KEER
ZOVEEL pmd flessen in mijn vuilzak....?. jullie hebben me een tophond
verkocht!!

by Fam. Van opdorp on Hondenkennel Happy Doggy
Franse buldog puppy max

We hebben daar bij puppy house onze franse buldog op 26 juli 2017 gekocht en we zijn heel tevreden van de puppy house en vriendelijke mensen en onze max is kern gezond en speels met onze hond lizzy en de kat felix

by eveline schretlen on Hondenkennel Happy Doggy

ik weet niet hoever boechout is. ik wil zo graag een hondje. ik woon alleen in nieuwegein.

by Shelly on Hondenkennel Happy Doggy
Heel gezond en blij

Ik was op 31 mei een Franse Bulldog puppy komen halen, zijn naam Teemo, voelde zich maar al te rap op zn gemak. Hij is nog steeds gezond en superblij. Echt aanhankelijk en ik ben er verzot op. Hij slaapt heel goed, eet goed, bijt alles kapot maar het is een schatje. Een slim mannetje dat zn pootje al geeft voordat ik het zelfs vraag want hij weet dat hij dan een snoepje krijgt hé. We zijn zeer content en we zijn al vooruit aan het denken dat als we ooit willen uitbreiden zeker nog eens hier naartoe komen.

by Julie on Hondenkennel Happy Doggy
Tevreden

Mijn beide hondjes komen van deze kennel! Goede service, uitleg bij je aankoop en een proper, ruim verblijf voor de pups!
Ben je op zoek naar een pup, ga hier zeker dan eens kijken!

by Tina on Hondenkennel Happy Doggy

3 weken geleden gingen we de Puppyhouse binnen samen met mijn kinderen (die heel graag een puppy wilden hebben) een kijkje nemen om na de vakantie er eentje te gaan kopen.We zagen daar een klein,witte Maltezer en waren op slag verliefd!
We hadden onze vakantie al gepland en dus konden we hem niet meenemen,maar erg vriendelijk van de Puppyhouse dat ze op Barry een weekje gingen passen totdat we hem terug gaan ophalen.
Daarvoor super bedankt!
MVG
Tina

by hilde on Hondenkennel Happy Doggy

ik ben heel content over jullie,ik heb in 2011 een cocker gekocht ik ben heel tevreden over mijn sammy en de verzorging en het onthaal dat ik kreeg van jullie.als ik nog een hondje koop is het terug bij jullie

by jasmine on Hondenkennel Happy Doggy
echt perfect

ze hebben er super schattige hondjes echt goed we hebben een pomeriaantje gekocht echt ze is best wel gegroeid zeg Bedankt!

by Simonne uit Kontich on Hondenkennel Happy Doggy
zeer tevreden

Heb een shih thih tzu gekocht in puppy house en ben zeer tevreden, is gezond eet goed e slaapt goed is zeer lief en braaf en ook proper

by Kurt on Hondenkennel Happy Doggy
Mabel

Beste,

Het was voor te melden dat alles goed gaat met Mabel -Chihuahua gekocht op 18 dec. We danken jullie voor de goede ontvangt, ( verlies van onze Speedy-Chihuahua 8 jaar oud gekocht in de tijd bij ne kweker ) Mabel is het 4de hondje dat bij ons is en wij hebben nog nooit zo goede uitleg gekregen voor de zorgen en andere (zelf mevrouw had pijn in de voet/teen tijdens de uitleg)

Hoogachtend,
Kurt

by Max on Hondenkennel Happy Doggy
Dwerg pomperiaan

Ik heb vorige week een bruine dwerg pomperiaan bij dit bedrijf gekocht en kan er alleen maar goede dingen over zeggen, mocht mee naar de verblijven waar de puppy's zaten alles zag er schoon en verzorgd uit, uitleg gehad van een meisje die daar werkt zeer duidelijk, start pakketje + uitleg en de service dat je altijd kunt bellen al met al een zeer goede service. ?

Met de vriendelijke groeten,

Uit Tilburg (nl)

by familie wauters-pauwels on Hondenkennel Happy Doggy
Een volwaardige 5-sterren ervaring 🙂

Na thuis enkele weken gepraat te hebben over een pomeriaan, besloten om er eentje in huis te halen, dus op zondagochtend even met Puppyhouse gebeld (buiten openingsuren). Vriendelijk en duidelijk beantwoord, en zondagnamiddag een uitstapje gemaakt naar Puppyhouse. (iets meer dan half uurtje rijden uit Ekeren naar Boechhout) Vooraan een nette winkel met een groot assortiment van honden en puppy-artikels, vriendelijk onthaalt door de vrouw des huizes, die ons naar het puppy-verblijf bracht, waar we vriendelijk begroet werden door de heer des huizes. We maakten meteen duidelijk dat we voor een Pomeriaan kwamen. Meteen kregen we in alle rust de 3 soorten pomeriaantjes te zien. Ik en m'n vrouw waren allebei meteen "verkocht" voor een tea-cup pomeriaantje, goh, liefde op het eerste gezicht 🙂 De pup zag er gezond, levendig & geïnteresseerd uit (alle pups trouwens, verder was ook alles netjes, ongelooflijk eigenlijk) Na een uitgebreide en deskundige uitleg van de vrouw des huizes, nog wat spulletjes gekocht voor "Bear", (onder goeie raad uiteraard) alle papieren en nog wat nodige vitamientjes in orde gemaakt. Al bij al een vijf-sterren ervaring. We hebben Bear ondertussen bijna 3 dagen, en zouden hem voor geen geld van de wereld nog willen missen. Hij is eigenlijk alles wat je in een hond(je) verwacht. Het lijkt wel alsof hij al een opleiding had gehad, ongelooflijk. Hij voelt zich al helemaal thuis, luistert al naar z'n naam, doet ondertussen z'n behoeftes buiten, voelt zich al gehecht aan m'n vrouw en mij, komt als je roep, is een echte knuffelaar, eet en drinkt goed, een droomhondje dus 🙂
Weldra zullen we een afzonderlijke sectie toevoegen met de avonturen van Bear aan onze website , want fotos zeggen toch meer dan woorden hé 🙂

groeten, van een héél blije & fiere familie 🙂
Kris & Christel, Ekeren

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»
 

Word fan op Facebook