Maltipoo

Maltipoo pup
Een Maltipoo is een kruising tussen een Maltezer en een Poedel

De Maltipoo is een kruising van de Maltezer en de Poedel, die bekend is om zijn lief en aanhankelijk karakter. Deze honden kunnen leven in diverse omgevingen, een huis, appartement met  singles of met ouderen of gezinnen met kinderen.

De Maltipoo is een actieve hond die van het leven geniet en graag zijn dag doorbrengt met het spelen, wandelen en crossen door het huis. Deze kruising is ideaal voor timide baasjes omdat ze makkelijk en snel leren.

Deze dieren zijn perfecte gezelschapshonden en blijven het liefst binnen bij de menselijke families, dus nooit in een kennel buiten. Je kan ze ook beter niet alleen laten voor langere periodes.

De Maltipoo kan blaffen wanneer hij iets opmerkt, het is dan ook belangrijk dat je hem het onderscheid leert maken tussen de verschillende situaties wanneer hij moet blaffen en niet.

Een Maltipoo pup kopen?

Bij dierenplezier verkopen we geen Maltipoo pups omdat dit geen zuiver ras is. Wanneer je verschillende rassen met elkaar gaat kruisen of mixen vergroot het gevaar van erfelijke ziektes.

In vele gevallen is het ook moeilijk om in te schatten wat het karakter van deze hond zal zijn.

Neem daarom geen risico en kies voor een zuiver hondenras. Bij dierenplezier vind je verschillende hondenrassen. Bekijk al onze puppies.

Word fan op Facebook