Lhasa apso Wiske

Geslacht: Vrouwelijk
Kleur: Bruin
Geslacht: Vrouwelijk
Kleur: Bruin

VERKOCHT

Lhasa apso Wiskeis helaas verkocht.

Bekijk onze andere puppies of kom langs in onze puppykennel om kennis te maken met de puppies.

Volledig in orde met:
  • vaccinaties
  • ontwormingskuren
  • microchip en Europees paspoort
  • garantie

Je kan Lhasa apso Wiske bezoeken in onze kennel te Boechout.

Adres

Happy Doggy
Provinciesteenweg 556,
2530 Boechout, Antwerpen, België

Openingsuren

Wij zijn open van maandag t.e.m. zaterdag van 10u – 19u.
Op zon- en feestdagen kan u terecht in onze winkel vanaf 13u.

Meer over het Lhasa apso ras

De Lhasa Apso hond wordt op kleine schaal gefokt in België en Nederland. De hond heeft lange beharing die niet gemakkelijk in de war geraakt. Het volstaat om de Lhasa Apso slechts één keer per week te borstelen. Het is een kleine hond van ongeveer 25 centimeter. Ondanks het feit dat de leeuwkleurige Lhasa Apso’s lang een voorkeur hadden zijn de honden in veel kleuren beschikbaar en worden alle kleuren nu als gelijkwaardig beschouwd.

Meer over het lhasa apso >

Uw Lhasa Apso heeft twee maaltijden per dag nodig, elk met maximaal een halve kop droogvoer voor honden. De hoeveelheid wordt bepaald door de grootte van jouw Lhasa Apso, zijn leeftijd en de mate van lichaamsbeweging. Hou er zeker rekening mee dat de voedingsbehoeften van een hond veranderen met de tijd.

Meer over lhasa apso voeding >

Een consequente opvoeding is van cruciaal belang vanwege zijn enigszins eigenzinnige persoonlijkheid. Het heeft geen zin om een harde hand te gebruiken, bij een Lhasa Apso zal dit het tegenovergestelde effect hebben. Geef jouw Lhasa Apso in plaats daarvan veel genegenheid en zorg, zodat u een sterke band met hem kunt opbouwen. Dit is uiteindelijk de basis van een goede en consequente opvoeding.

Meer over lhasa apso karakter >

U zal veel plezier beleven aan de vachtverzorging van de Lhasa Apso. Allereerst moet je beginnen met het maken van een aantal beslissingen die te maken hebben met de vacht. Sommige baasjes willen bijvoorbeeld het haar van hun Lhasa Apso lang houden. In die situatie zijn de oren volledig verborgen, is de staart soms onzichtbaar en wordt het gezichtsveld soms beperkt. Door een mooie knot/staart boven op het hoofd te maken, wordt dit voorkomen. Andere baasjes daarentegen laten het haar van hun hond graag regelmatig knippen, zodat het niet irriteert.

Meer over lhasa apso verzorging >

 

VERKOCHT

Lhasa apso Wiskeis helaas verkocht.

Bekijk onze andere puppies of kom langs in onze puppykennel om kennis te maken met de puppies.

Word fan op Facebook