Labrador

labradorDe labrador is ontstaan in Newfoundland voor de kust van groenland. Hij was manusje van alles bij vissers, zo hielp hij netten inhalen of sleepte hij lijnen die aan netten zaten naar de kust. Nu apporteert deze uitstekende waterhond wild en staat hij hoog in aanzien als geleidehond voor blinden en als snuffelhond voor drugs en explosieven. Hij heeft een opvallend korte, dichte vacht die hard aanvoelt, met een waterafstotende ondervacht. De kleur is zwart, geel, of chocoladekleurig. Het geel loopt uiteen van licht crème tot vosrood. Ook typerend is zijn otterstaart, die zeer dik is aan de aanzet en uitloopt in een punt.

Regelmatige beweging en verstandig voeden zijn belangrijk om te voorkomen dat deze hond te dik wordt. De labrador retriever heeft een goed karakter, is zeer beweeglijk en past zich graag aan. Een toegewijde kameraad: intelligent, levendig en meegaand. Een hond die zijn baas graag een plezier doet.

Labrador honden te koop

Geïnteresseerd in golden retriever puppies? Happy Doggy staat bekend om hun grote aantal puppies en breed gamma.
U bent altijd welkom in onze winkel in Boechout, waar u keuze hebt uit pups van ongeveer 40 verschillende rassen.
Naast onze specialiteiten (Chihuahua, Mops en Shar-pei puppies) hebben wij nog een zéér uiteenlopend gamma van andere puppy’s.

Aarzel niet ons te contacteren op +32 474 64 01 39 of via ons contactformulier.

 

Word fan op Facebook