Duitse Herder

duitse herderDe Duitse herder is een trouwe hond die beschermend is voor zijn baasje. Hij wordt tussen de 55 en de 65 centimeter hoog en hij heeft een korte, stokharige vacht die niet al te veel verzorging nodig heeft. Het zijn nieuwsgierige, intelligente en sociale honden die af en toe een temperament vertonen.

Duitse Herder honden zijn uitermate geschikt als blindegeleidehond en politiehond doordat ze zeer nieuwsgierig van aard zijn. Het maakt ze daarom geschikt om te trainen. Het zijn trouwe honden en kunnen, wanneer ze gesocialiseerd zijn, goed overweg met andere honden en kinderen.

Duitse herders zijn graag bezig en hebben dus genoeg activiteiten nodig om hun nood aan beweging en hun nieuwsgierigheid te stillen.

Wil je een Duite Herder hond kopen? Bij Happy Doggy hebben we een groot aantal puppies beschikbaar waaronder ook Duitse Herder pups. Je bent steeds welkom in onze winkel in Boechout om kennis te komen maken met onze honden.
Naast onze specialiteiten (Chihuahua, Mops en Shar-pei puppies) hebben wij nog een zéér uiteenlopend gamma van andere puppy’s, waaronder dus de Duitse Herder.

Aarzel niet ons te contacteren op +32 474 64 01 39 of via ons contactformulier.

 

Word fan op Facebook