Boomer

 


Boomer hondenBoomer honden zijn een kruising tussen 1 of 2 harige honden van klein of middelgroot formaat. Er zijn verschillende varianten mogelijk. Enkele voorbeelden: een kruising tussen een Lhasa Apso en een Maltezer of een kruising tussen een Maltezer en een Shi Tzu. Meestal is de Boomer hond een kruising tussen een witte hond en een gekleurde hond. Als witte honden worden vaak de hondenrassen Maltezer, Bolognezer of Bichon Frise gebruikt en als gekleurde honden zijn het meestal de hondenrassen Shi Tzu, Lhasa Apso of Leeuwhonden.

Boomer honden hebben een lief karakter en kunnen zeer goed omgaan met andere honden. In de eerste plaats zijn het namelijk gezelschapshonden. Wie graag een schoothond of speelhond wil, maakt met een Boomer hond dan ook een goede keuze.

De Boomer hond is klein van gestalte, maar ondanks dat zijn het alerte waakhonden. Ze waarschuwen al snel wanneer er volgens hen gevaar dreigt.

Boomer honden kopen

Door de kruising kan het uiterlijk van Boomer honden nogal eens verschillen. Let er bij aankoop dus op dat je een mooie hond koopt. Op onze website staat er altijd een foto van elke hond, maar u kunt natuurlijk ook naar onze winkel komen om de Boomer honden van dichterbij te bekijken.

Bekijk onze Boomer puppies online of in onze hondenwinkel.

Word fan op Facebook