Mopshondje

Kenmerken van een Mopshondje

mopshondjeEen Mopshondje is een compacte, zelfs gedrongen hond. Wat karakter betreft staat hij bekend als moedig, intelligent, vrolijk en aanhankelijk. Dit ras is uitstekend voor mensen met kindjes, het is een echte kindvriendelijke hond.

Ze wegen meestal rond de 7 kg en worden zo’n 35 cm hoog. Het gewicht is afhankelijk van het geslacht. Een mannelijk Mopshondje weegt vaak iets meer.

Mopshondjes kunnen redelijk oud worden, tot ongeveer 15 jaar. In het begin zijn ze vaak erg speels. Maar een volwassen hond is gesteld op zijn rust.

De Mops is een onweerstaanbaar ras, mopshondjes zien er koddig uit en maken grappige knorrende geluiden. Ondanks het feit dat mopshondjes goede mensenvrienden zijn, kan je de mops toch een goede waakhond noemen. Niets ontgaat hem.

Mopshondjes, onze specialiteit

Een van onze specialiteiten bij Happy Doggy zijn Mopshondjes. Door onze jarenlange ervaring kan u rekenen op goede raad en advies bij aanschaf van uw puppy.

Onze kennel heeft een nationale erkenning (HK 14102586) en al onze pups staan onder strenge controle van onze dierenarts.

Al onze mopshondjes zijn:

  • Ingeënt tegen de meeste virale aandoeningen
  • Ontwormt
  • Geïdentificeerd door middel van microchip of tatoeage
  • Geregistreerd bij het BVIRH (De Belgische Vereniging voor Identificatie en Registratie van Honden) waardoor ze vlug met hun baasje kunnen herenigd worden, zouden ze weglopen van huis
  • Voorzien van een Europees Paspoort (NIEUW)

Is een mopshondje iets voor jou?

Kom langs in onze kennel te Boechout en maak kennis met onze Mopshondjes.

Word fan op Facebook