Beagle

Beagle hondenBeagle honden werden en worden veel gebruikt in Groot-Brittannië bij de jacht op hazen en konijnen. De Beagle hond heeft een eigenzinning karakter en vindt het heerlijk om zijn eigen gang te gaan. Dit is iets wat veel baasjes waarderen aan dit hondenras.

Al in de veertiende eeuw wordt de Beagle hond genoemd. Hij was toen erg populair bij koningen en edelmannen.

Vrolijke honden

Beagle honden zijn vrolijke jachthonden. Ze zijn vriendelijk, niet agressief en ook niet verlegen. Wel kunnen ze in eerste instantie wat terughoudend zijn bij vreemden, maar dat duurt meestal niet lang. De Beagle hond is intelligent en zit vol temperament. Ze hebben een groot uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen.

Een Beagle hond hecht zich snel aan een baasje. Ze zijn trouwe en sociale dieren, maar kunnen daarom niet te lang alleen gelaten worden. Beagle honden kunnen goed overweg met kinderen en zijn daarom steeds meer een gezinshond geworden.

Beagle honden te koop

Op zoek naar een Beagle puppy? Bij Happy Doggy komen regelmatig nieuwe nestjes Beagle puppies binnen. Houd de website in de gaten of kom eens langs in onze winkel om direct kennis te maken met onze Beagle pups.

 

Word fan op Facebook